Gestul făcut de Mioara Roman pentru fiica sa. „Mi-a luat toată apăsarea de pe umeri”

0

Oana Roman, fiica fostului premier al României, petre Roman, are o relație foarte strâsă cu mama sa, Mioara Roman. De altfel, pe contul său de socializare, Oana Roman a povestit cum a reușit mama sa să îi dea o stare de bine după vizita pe care i-a făcut-o.

„Azi a fost mama pe la mine și eram obosită și un pic, doar un pic încordată. Și înainte să plece – a luat în brațe și m-a strâns tare tare! Și mi-a luat toată apăsarea de pe umeri! #mamamea #insta #instapic #mylife”, a spus Oana Roman.

„Toată stima pentru mama ta”, „Doar când te strânge mama în brațe și se duc toate durerile și supărările”, „Mama e puterea supremă. prin ea existăm și tot prin ea ne vindecăm”, „Cea mai de preț e mama. Ea e singura persoană care orice am face sau am zice ne iubește necondiționat până la ultima răsuflare’, ” Așa sunt toate mamele. Prețuiește-o și bucură-te de tot ce îți dăruiește”, „Ca mama nu e nimeni”, i-au transmis fanii Oanei Roman.

Oana Roman  este căsătorită cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.

Citește și: PAH spune că „politicienii trebuie să-și asume, de când candidează, că viața lor și a membrilor familiei nu le mai aparține”. Editorial despre subiectul adopției făcute de Dăncilă

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.