Gestul făcut de Kate Middleton și Meghan Markle arată că nu există un conflict între ele

0

Este momentul ca toate zvonurile despre un posibil conflict între cele două Ducese să se încheie, deoarece ultima apariție a acestora demonstreză că se înțeleg foarte bine. Kate Middleton și Meghan Markle au avut un salut prietenos la slujba organizată pentru Commonwealth Day.

Luni, 11 martie, Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex s-au salutat într-un mod foarte prietenesc, momentul fiind surprins și de camerele de filmat.

După ce au ajuns la Westminster Abbey, Kate și Prințul William i-au salutat pe Meghan și Prințul Harry, Ducele de Cambridge salutând-o și el în același mod pe Ducesa de Sussex, printr-un sărut pe obraz.

Pentru acest eveniment, Ducesa de Cambridge a purtat o haină Catherine Walker, Kate fiind văzută cu ea și la sosirea în Noua Zeelandă, în 2014. Ducesa de Sussex a purtat o ținută creată de Victoria Beckham, după ce, mai devreme în decursul aceleiași zilei ea a purtat o ținută verde smarald Erdem.

De la slujba organizată la Westminster Abbey nu au lipsit Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall.

Primele zvonuri despre un posibil conflict între Meghan și Kate au apărut după ce s-a aflat că Ducele și Ducesa de Sussex vor pleca din Kensington Palace, urmând să se mute…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.