Gestul făcut de fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu după moartea designerului | Româneşti, Vedete

0

S-au despărțit cu scandal după mai mulți ani petrecuți unul lângă celălalt, dar faptul că Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în accidentul rutier de luni, 29 aprilie, a fost ca o lovitură de trăsnet pentru fostul lui partener, potrivit Libertatea.

La scurt timp după moartea creatorului de modă, Marius Lăzărescu a făcut un gest impresionant. A așteptat ca mașina să fie ridicată de anchetatori pentru expertiza tehnică auto, apoi a mers la locul în care Răzvan și-a dat ultima suflare. A lăsat acolo o cruce de lemn și a aprins o lumânare.

Vica Blochina, o prietenă apropiată a lui Răzvan Ciobanu, a dezvălui că fostul iubit al designerului este încă în stare de șoc după cele întâmplate și îi este foarte greu să își revină: „Fostul prieten al lui Răzvan a fost la locul accindentului să îi pună o cruce din lemn cu numele lui. Este șocat și nu reușește să-și revină după cele întâmplate”.

Cunoscutul creator de modă, în vârstă de 43 de ani, a murit într-un teribil accident de mașină, în dimineața zilei de 29 aprilie, a doua zi de Paști. Din primele concluzii ale anchetei, Răzvan Ciobanu ar fi fost drogat în momentul în care a pierdut controlul mașinii, iar decesul s-ar fi produs din cauza multiplelor traumatisme însoțite de o hemoragie cerebrală. A suferit, de asemenea,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.