Gestul care dezvăluie relația dintre Misha și Connect-R. Toată lumea l-a văzut

0

Misha și Connect-R au format un cuplu extraordinar de frumos. În ciuda faptului că păreau o familie unită, cei doi au ajuns la separare.  Însă, relația dintre ei se pare că este una cât se poate de bună, mai ales atunci câd la mijloc se află fetița lor, maya.

Misha a fot cea care s-a dat de gol pe contul ei de socializare. Artista a postat o înregistrare video de la Târgul de Crăciun București, filmare în care apare fostul ei partener de viață, cântând pe scenă alături de fiica lor, Maya.

„Maya my love !!!❤️”, este mesajul transmis de Connect-R împreună cu videoclipul, videoclip preluat ulterior și de fosta lui soție, Misha, care a fost mai mult decât fericită să-și vadă fiica fericită pe scenă, alături de tatăl ei.

 

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, Maya. În data de 14 august Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.