Gerard Butler, victima unui furt. Ce i s-a întâmplat actorului

0

Gerard Butler este unul dintre sex-simbolurile Hollywood-ului, cu o carieră înfloritoare în cinematografie, dar mai puțin norocos în viața de zi cu zi. După ce în octombrie 2017 era să moară într-un accident de motocicletă, în noiembrie 2018, a fost la un pas să rămână fără casă.

Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în California și mai multe celebrități și-au pierdut casele din cauza flăcărilor devastatoare. Printre ele s-a aflat și actorul scoțian. Locuința pe care Butler o avea în Malibu a fost parțial distrusă, după cum acesta a mărturisit ulterior.

„Timpuri dureroase în California. Inspirat de curajul, spiritul și sacrificiul pompierilor”, scria Gerard Butler după ce a fost evacuat din casă.

De curând, actorul și-a pierdut și autorulota vintage, fabricată în 1969 și evaluată la 11.000 de dolari. O lăsase la recondiționat în incinta unui atelier din San Fernando Valey, California. După ce a distrus porțile atelierului, o persoana pe care poliția din Los Angeles nu a identificat-o încă, a plecat cu vehiculul. Momentan nu există niciun suspect, conform Mediafax.

Gerard Butler, în vârstă de 49 de ani, este un actor de film, televiziune și teatru, cunoscut în special datorită interpretării rolului Regelui Leonidas în filmul 300 – Eroii de la Termopile. Pe lângă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.