Gerard Butler a fost internat de urgență la o clinică privată

0

El a ajuns luni la clinică privată din Republica Dominicană și a fost internat pentru a i se face mai multe teste medicale, potrivit dailymail.co.uk.

Deși medicii au crezut în primă fază că Gerard Butler are apendicită, rezultatele unui RMN au arătat că actorul suferea de diverticulită, o afecțiune care apare atunci când diverticulul care este localizat la nivelul peretelui colonului se inflamează sau se infectează.

În prezent, Gerard Butler se afla în situaţie stabilă sub îngrijirea medicilor. Afecțiunea pe care o are nu îi pune viața în pericol și se tratează prin schimbarea regimului alimentar sau prin tratament antibiotic.

Recent, actorul scoțian și-a pierdut casa din Malibu din pricina incendiilor care au devastat California. La câteva zile după incendiu, actorul a postat imagini cu dezastrul găsit acasă.

Citeşte și: Gerard Butler e devastat. Casa lui a fost făcută scrum de incendiile care au cuprins California. Mesajul actorului

FOTO HEPTA.

Incompetența ucide! Accidentul de muncă ținut secret de RATB: bărbat de 58 de ani mort după ce a explodat într-o celulă electrică de 10.000 de volți!

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.