George Clooney sare în apărarea lui Meghan Markle și o compară cu Prințesa Diana

0

Declarațiile lui George Clooney marchează prima dată când o persoană foarte apropiată lui Meghan Markle atrage atenția public asupra modului în care Ducesa este tratată în special de presa de tabloid. Până acum, prietenii lui Meghan care au făcut declarații despre Ducesa de Sussex au preferat anonimatul, tocmai pentru a proteja relația de prietenie cu aceasta.

Clooney a fost prezent la un eveniment de promovare a serialului Catch-22 când a ținut să precizeze că Meghan este hăituită în același mod în care a fost și regretata Prințesă Diana. „Vreau doar să spun, o urmăresc pe Meghan Markle peste tot, este hăituită și defăimată”, și-a început actorul declarațiile.

„Este o femeie însărcinată în șapte luni și a fost urmărită și defăimată în același mod în care a fost și Diana și istoria se repetă. Am văzut cu toții cum s-a terminat”, a continuat actorul referindu-se la accidentul din 1997 în care Prințesa Diana și-a pierdut viața după ce era urmărită de paparazzi.

Clooney s-a declarat șocat de modul în care unele tabloide o tratează pe Meghan. „Nu pot să vă spun cât este de frustrant să văd cum publică o scrisoare de la o fiică pentru tatăl ei, ea este tratată inuman și cred că este un lucru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.