George Clooney este „mai fericit ca niciodată” alături de Amal, în ciuda zvonurilor despre un posibil divorț

0

George Clooney este „mai fericit ca niciodată” și viața lui s-a schimbat complet, însă nu este vorba despre un divorț.

Reprezentatul acestuia a dezmințit deja zvonurile potrivit cărora Amal și gemenii au plecat în Sardinia, lăsându-l pe George în Anglia. Potrivit unor declarații publicate de Radar Online, actorul i-ar fi dat numeroase mesaje soției sale, rugând-o să îl lase să-i vadă pe gemeni.

Acum, o altă sursă a explicat pentru Hollywoodlife de ce ideea de divorț este pur și simplu ficțiune. „George este mai fericit ca niciodată. El are familia perfectă pe care nici nu știa că și-o dorește”, a declarat sursa apropiată.

Viața de familie a lui George Clooney este atât de bună, încât sursa menționată este surprinsă că actorul a așteptat până la 57 de ani să aibă copii. „Atunci când vorbește despre Amal și despre copii, felul în care se luminează, este chiar șocant că a evitat asta atât de mult pentru că este clar că adoră să fie un familist.”

În plus, actorul și-a schimbat complet stilul de viață: „A făcut o schimbare completă. El obișnuia să aibă o viață socială activă, însă acum nu ar putea să îi pese mai puțin, tot ce vrea să facă este să își petreacă timpul cu soția și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.