Gemenele Olsen au împlinit 33 de ani! Tot ce trebuie să știi despre misteriosul duo din lumea modei

0

Mary-Kate și Ashley Olsen sunt niște nume cunoscute oricui, fie că este vorba de un împătimit al modei sau nu. Într-adevăr, cele două au construit un imperiu în această industrie prin brandul The Row, lansat de ele în 2006, însă primul lor contact cu celebritatea a fost la frageda vârstă de un an.


Pe aceeasi tema

12 lucruri pe care nu le știai despre Marilyn Monroe! Actrița ar fi împlinit 93 de ani pe 1 iunie 2019

Gemenele Olsen au împlinit 33 de ani! Tot ce trebuie să știi despre misteriosul duo din lumea modei

Crescând în lumina reflectoarelor, gemenele au ajuns la vârsta de 33 de ani fiind niște fețe misterioase; cele două își fac apariția la puține evenimente mondene, sunt rezervate în interviuri, și nu au niciun cont de social media.

Așadar, cunoaștem începuturile duoului și cum este acum, însă care a fost parcursul lui Mary-Kate și Ashley către notorietatea de care se bucură astăzi?

Așa cum am menționat mai sus, cele două s-au lansat în industria cinematografică încă de la vârsta de un an. Având atât roluri comune, cât și individuale, gemenele au jucat în producții precum „Full House”, „It takes two”, „When in Rome” și multe altele.

DEBUTUL ÎN INDUSTRIA MODEI

Debutul în industria modei a fost la vârsta de 13 ani, când Mary-Kate și Ashley însele au fost designerii unei colecții pentru fete între 4 și 14 ani, pentru magazinul Walmart.

Mai târziu, în adolescență, cele două s-au remarcat prin stilul lor vestimentar deosebit, ba chiar au fost cele care au popularizat acum celebrul „boho-chic”.

În 2006, după ce au frecventat cursurile unei facultăți din NYC, surorile au lansat brandul The Row. Deși la început criticii se îndoiau de succesul pe care ar fi putut să îl aibă, brandul a devenit rapid unul dintre cele mai relevante…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.