Gemenele lui Julio Iglesias, frumoase de pică. Incredibil cum arată Victoria și Cristina

0

În anul 2001, Julio Iglesias devenea tată de gemene. Soția sa, Miranda, le aducea pe lume pe gemenele Victoria și Cristina. Astăzi, fetele au ajuns la vârsta de 17 ani și sunt fermecătoare.

Gemenele artistului iberic fac furori pe Instagram, acolo unde postează foarte des și unde adună mii de like-uri de la cei care le urmăresc activitatea în mediul online.

Victoria și Cristina Iglesias sunt pasionate de modă și arată extraordinar de bine. Sunt nu doar frumoase, ci au și siluete de vis, pe care și le afișează adesea în costum de baie.

Gemenele lui Julio Iglesias au declarat, într-un interviu pe care l-au acordat pentru revista Hola, că pentru ele faima este un mijloc de a-i ajuta pe cei din jur.

„Celebritatea trebuie să fie un mijloc pentru a-i ajuta pe ceilalți. Din momentul în care devii o persoană cunoscută ai o mulțime de posibilități de a ajuta, să strângi bani pentru cei care au nevoie sau să înfințezi o fundație, de exemplu”, spuneau ele.

Julio Iglesias, în vârstă de 75 de ani, este unul ditre cei mai iubiți cântăreți din lume. Spaniolul este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie. De-a lungul carierei, Julio Iglesias a fost răsplătit cu discuri de aur și platină și cu numeroase distincții. în anul 1971, cântărețul spaniol s-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.