Geci de damă primăvară – vară 2019! Cele mai noi modele

0

În mai puțin de o lună vom păși în noul sezon. Un sezon mult mai cald și mai blând. Pentru că iubim prospețimea primăverii, am căutat îndeaproape ce modele și culori se vor purta în acest anotimp în materie de jachete. Suntem convinse că abia aștepti să renunți la hainele groase și să optezi pentru piese mult mai lejere. Iată ce geci de damă se poartă în primăvara și vara anului 2019!

Jachete de damă în trend în sezonul primăvară – vară 2019

Moda este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase modalități de exprimare. Fără să rostim vreun cuvânt, piesele vestimentare și accesoriile pe care le alegem spun extrem de multe despre personalitatea și caracterul nostru.

Geci de damă primăvară – vară 2019: Geacă de piele

Clasica geacă de piele nu-și va pierde niciodată farmecul. Ușor de asortat atât ținutelor sport, cât și elegante, geaca de piele este categoric o piesă care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei domnișoare. Recent „adaptată” noilor tendințe din modă, geaca de piele apare atât în nuanțe puternice de roșu sau galben, cât și în nuanțe de maro, nude sau roz prăfuit.

Geci de damă primăvară – vară 2019: Geacă de blugi

La fel ca jacheta despre care am vorbit anterior, geaca din denim este un must-have în garderoba oricărei doamne sau domnișoare. Lejeră și disponibile în diverse modele (deschise sau închise la culoare, scurte sau lungi, îmblănite sau nu), geaca de blugi nu se va demoda niciodată.

Citește și: Cum să porți „living coral” în ținutele casual

Geci de damă primăvară – vară 2019: Geacă teddy bear

Ceva mai nou apărută, jacheta stil teddy bear a acaparat Instagramul. Tinerele s-au îndrăgostit iremediabil de geaca pufoasă care ar putea fi purtată atât iarna, cât și primvăra. La fel ca în cazul gecii de piele, jacheta tip teddy bear apare acum în diferite nuanțe și lungimi,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.