Geanina Ilieș este extrem de apropiată de fiul ei pe care l-a crescut singură

0

Faptul că a divorțat când fiul ei avea 4 ani nu a speriat-o pe Geanina Ilieș, din contră, a mobilizat-o, iar fosta vedetă TV a învățat, treptat, să fie atât mamă, cât și tată pentru Patrick.

Nu de puține ori a fost surprinsă bătând mingea prin parcurile din Capitală cu fiul ei, întrecându-se cu mașinuțele sau jucând alte jocuri specifice băieților. Răsplata pentru aceste „sacrificii” se traduce acum, când Patrick are 12 ani, printr-o relație foarte strânsă între vedetă și băiatul ei.

Geanina Ilieș este extrem de apropiată de fiul ei și încearcă să-i fie și mamă și tată

„Patrick are gașca lui de vreo 4 ani, dar chiar dacă are gașca lui, îi invită pe toți acasă, în camera lui, și nu de puține ori am făcut petreceri acasă. Acum, în ultima perioadă, culmea, mă așteptam să fie mai detașat de mine, dar este mai apropiat. E foarte mămos. Nu pot să vă povestesc tot ce vorbim, pentru că este deja mare, citește presa, mă vede și sunt secretele noastre, dar sunt destul de mature și sănătoase. Sunt alături de el în tot ceea ce face”, ne-a spus Geanina, care de ceva vreme nu-și mai exersează talentul de fotbalist prin parcuri, fiindcă fiul ei și-a schimbat pasiunile.

„Acum face tenis. Este foarte talentat. Sunt mândră de el. Este în continuare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.