Geanina Corondan își mai vede prietenii doar ocazional!

0

Geanina Corondan nu prea mai are timp și de viața personală. Vedeta este prinsă cu drumurile pe care le face prin fabricile din toată țara, fie că e vorba de București, Bacău sau Alba Iulia, motiv pentru care întâlnirile sale de odinioară, programate cu prietenii, sunt momentan de domeniul trecutului.

Vizitez fabrici, uzine, locuri. Ba sunt la Alba Iulia, Bacău, București, sunt un pic cam strânsă. Mă întâlnesc cu prietenii doar pe la evenimente. În rest, fiecare pe tarlaua lui. Toți aleargă spre filmările respective și nu ne mai vedem așa în liniște, la o întâlnire ochi în ochi’, a spus aceasta pentru Libertatea.

Geanina este totodată un pic dezamăgită și de faptul că țara sa nu este așa de bine pusă în evidență cum ar trebui:

Trăiesc în România, mă uit în jur, nu-i așa de evidențiată cum ar trebui. Avem oameni de ispravă, care muncesc și cu mâinile, și cu mintea, pe care nu-i punem în valoare’.

A vrut să se stabilească în Londra

Geanina Corondan nu a ascuns faptul că, la un moment dat, a intenționat să se stabilească în Londra. Nu s-a grăbit să facă acest pas. A stat și a analizat o lună și a ajuns la concluzia că tot mai bine este acasă.

Am vrut să plec la Londra, aveam foarte mulți prieteni, mi-am zis că am România mea acolo. Mi-am dedicat o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.