Game of Thrones s-a întors și nu a dezamăgit o secundă! Și, DA, în sfârșit Jon Snow știe ceva

0

Te avertizăm încă de la început că acest articol conține spoilere! Prin urmare, citești pe propria răspundere și nu ne asumăm chiar deloc faptul că îți vom strica plăcerea de a urmări premiera ultimului sezon.

După o lunnnngggăăă așteptare, în sfârșit Game of Thrones a revenit pe micile ecrane cu ultimul sezon, iar premiera primului episod nu ne-a dezamăgit deloc – sau poate doar pe cei care sperau ca unul dintre personajele îndrăgite să moară, căci, da, cam acesta este obiceiul în acest serial.

Dacă ar fi să spunem pe scurt, ți-am dezvălui că am asistat la revederi emoționante, momente tensionante și pline de sarcasm, puțin sex, dar poate și cea mai cool idee de date de pe micile ecrane.

Dar să o luăm cu începutul, căci un astfel de serial merită mai mult decât câteva rânduri și în sfârșit, putem spune că iarna a revenit.

Jon Snow (Kit Harington) și Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) ajung în sfârșit în Winterfell, întâmpinați de o mulțime curioasă și speriată și admirați cu nelămurire de Arya (un fan adevărat își va aminti de o scenă similară ce a avut loc în primul sezon și l-a avut ca protagonist pe Regele Robert). Alături de ei, The Hound, Tyrion (cât ne-a lipsit sarcasmul și umorul lui!!!) și Varys.

Și la fel cum Mama Dragonilor nu a putut fi ignorată – în ținuta ei albă, atât de contrastantă cu tot ce era în jur – cel puțin la fel se poate spune despre apariția celor doi dragoni.

Sosirea lui Jon în curtea de la Winterfell prilejuiește una dintre cele mai emoționante revederi, cea cu Bran, fratele lui (cum încă mai crede Jon). Este și prima dată când Sansa (Sophie Turner) o întâlnește pe Daenerys. Probabil ai auzit de expresia If looks could kill (Dacă privirile ar putea ucide – n.red). Urmărește această scenă și îi vei vedea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.