Gabriela Spanic, făcută praf. Criticată pentru presupusele operații estetice

0

 

O fotografie cu Gabriela Spanic a stârnit critici vehemente din partea internauților. Diva telenovelelor a publicat o fotografie în care apare în timp ce este machiată și coafată.

Dacă unii au admirat-o pentru frumusețea ei, cei mai mulți au comentat pe marginea look-ului actriței și despre presupusele operații estetice pe care aceasta le-ar fi suferit la nivelul feței.

„Una dintre cele mai frumoase femeie pe care le-am văzut, dar acum arată de nerecunoscut”, „Fără atâtea operații estetice arăta mult mai bine. Trebuie să avem grijă de noi, dar nicidecum să „înțepenim””, „Atunci când chipul unei persoane este distrus astfel, este de datoria celor din jur să-i spună că nu e bine”, „Este desfigurată! Și nu doar la față. Până și vocea îi este schimbată”, „Era foarte frumoasă, nu trebuia să abuzeze de botox„, au comentat internauții.

Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele. Frumoasă și senzuală, Gabriela Spanic a câștigat,  în 1992, titlul de Miss Venezuela, lucru care i-a deschis poartă spre lumea actoriei. Rolurile importante  care au făcut-o celebră în toată lumea au fost cele din telenovelele „Stăpâna” și din  „Uzurpatoarea”, unde a avut dublu rol. În urmă cu câțiva ani, ea a fost otrăvită de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.