Gabriela Cristea va naște cu câteva săptămâni mai devreme. „N-am doi ani între cezariene”

0

 

Gabriela Cristea a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a oferit detalii despre sarcina sa. Vedeta a mărturisit că va trebui să nască cu câteva săptămâni mai devreme.

„Eu nasc în martie, pe undeva pe la jumătate… Eu va trebui să nasc mai repede pentru că n-am doi ani între cezariene,… cu două-trei săptămâni mai devreme”, a spus moderatoarea TV, potrivit spynews.ro.

Prezentatoarea de televiziune a vorbit și despre problemele pe care le-a avut din cauza unei laringite.

„Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic… Într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat și mi-a zis să mă duc să beau o țuică și să vin înapoi…

Eu am crezut că o să mă țină și pe mine două zile, dar nu!… A fost virală treabă și inițial a avut-o Victoria, dar o formă ușoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile”, a mai spus vedeta.

Gabriela Cristea este prezentă pe micile ecrane de foarte mulți ani și a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.