Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de nuntă. Prezentatoarea tv a slăbit deja 12 kilograme!

0

Gabriela Cristea și Tavi Clondea se pregătesc pentru un moment foarte important din viața lor, mai exact momentul în care vor deveni în mod oficial soț și soție. Renumita prezentatoare TV își dorește ca momentul să fie fără cusur, iar aspectul ei să fie de nereproșat. De aceea, Gabi urmează o dietă alimentară foarte strictă. Cu toate acestea, rezultatele încep să se vadă, întrucât a slăbit 12 kilograme până acum.

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară în luna martie. În acest moment este hotărâtă să scape de kilogramele acumulate în sarcină, și urmează o dietă foarte strictă.

Vedeta respectă regula celor cinci mese pe zi și bea foarte multă apă, dar și ceaiuri pentru slăbit. A reușit în acest fel să dea jos 12 kilograme.

“Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.