Gabriela Cristea dă sfaturi despre valoarea banilor. „Va veni o vreme când noi nu vom mai fi și nu n-o să mai aibă cine să le ofere”

0

 

La emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, pe care o prezintă la Antena Stars, Gabriela Cristea a discutat despre valoarea banilor. Aceasta este de părere că părinții ar trebui să-și învețe copiii să prețuiască banii așa cum se cuvine.

„Am citit de curând un articol despre faptul că un copil a fost scos de la serbarea şcolară pentru că nu a avut port tradiţional, ie şi mi s-a părut strigător la cer. Pe de altă parte, este şi o modalitate bună pentru copii de a înţelege valoarea banilor.

Pentru că indiferent de cât de mulţi bani avem noi acasă, părinţii, sau de cât de multe lucruri ne permit să le cumpărăm, ar trebui să ne gândim că prima valoare pe care ar trebui să-i învăţăm s-o aprecieze ar fi aceasta, valoarea banului. Oferindu-le tot ce îşi doresc, vor avea senzaţia că toată viaţa vor obţine ceea ce îşi doresc.

Va veni o vreme cânt noi nu vom mai fi şi atunci n-o să mai aibă cine să le ofere. Ei trebuie să înţeleagă că mai devreme sau mai târziu o să fie nevoiţi să lupte, pentru că viaţa aşa e. E o luptă. Trebuie învăţaţi”, a spus Gabriela Cristea.
„Sunt sigură că sunt o grămadă de familii cu copii care se scaldă în jucării şi mai devreme sau mai târziu, jucăriile respective sunt aruncate de colo colo. Mai bine să le adune…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.