Gabriela Cristea are de tras din cauza fiicei sale. „Mie îmi stă inima”

0

 

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a povestit, la emisiunea pe care o moderează la Antena Stars, că fiica sa, Victoria, îi provocată mari emoții ori de câte ori ia câte o căzătură.

„Numai fii-mea are cucuie în cap, dar e de înțeles, că e mică. Are cucui și în dreapta și în stânga pentru că își ia în mână tot felul de chestii și aleargă, aleargă și nu se mai poate sprijini în mâini. Și atunci când cade, cade în cap. Mie îmi stă inima”, a povestit Gabriela Cristea la TV.

Gabriela Cristea este prezentă pe micile ecrane de foarte mulți ani și a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță anul acesta. Prezentatoarea de televiziune a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu mare scandal.

Citește și: OPINIE/ Blocuri și vile pe ruinele cetății Tomis! Primăria Constanța vrea să transforme cea mai frumoasă zonă de promenadă într-un cartier de nababi

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.