Gabriela Cristea a vorbit despre viciul ei. Are 10 ani de când a renunțat

0

 

În emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a dezvăluit că a fost fumătoare, dar că a reușit să renunțe la acest viciu de 10 ani.

Prezentatoarea de televiziune a afirmat că a renunțat brusc la fumat.

„Mă mai roagă câte un prieten să-i cumpăr un pachet de ţigări şi mă duc. Şi când îmi zic cât costă un pachet de ţigări, mă apucă groaza la casă. Şi zic „Doamne, dumnezeule… În halul ăsta?”. O să zică lumea că sunt zgârcită, dar asta-i realitatea.

Mi se par foarte scumpe şi practic dai banii ca să-i arzi. Mai bine cumpărăţi nişte chibrite sau fă un grătar şi pune doi mici şi eşti mai avantajat. Ca să nu mai zic pe termen lung ce nenorociri se întâmplă. Dar acum, fiecare cu treaba lui.

Nu există treptat. Ori te laşi, ori nu te laşi. Şi nu există că nu poţi. E în mintea ta. Eu o singură dată în viaţa mea am vrut să mă las de fumat şi m-am lăsat. Şi am 10 ani de când nu fumez şi sunt foarte fericită”, a afirmat moderatoarea de televiziune.

Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și Constituția cu aceeași hotărâre cu care a apărat Duckadam cele patru penalty-uri”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.