Gabriel Coveşeanu este noul manager al Teatrului “Ion Creangă”

0

Actorul a obținut nota 9,17 (nota 9,08 în prima etapă şi 9,25 în a doua etapă) la proiectul său de management.

Gabriel Coveşeanu a fost unicul candidat pentru funcția de manager care a fost scoasă la concurs pe data de 14 noiembrie, relatează Agerpres.

Începând cu data de 7 august, Cove a deţinut funcţia de manager interimar al instituţiei, conform dispoziţiei nr. 1.422/10.08.2018, emisă de Primăria Municipiului Bucureşti.

Absolvent al Academiei de Teatru şi Film ”I.L.Caragiale”, Facultatea de Teatru, Gabriel Coveşeanu s-a alăturat echipei Teatrului ”Ion Creangă” în anul 1997.

În cei peste 20 de ani petrecuți pe scenă, actorul a interpretat roluri dintre cele mai diverse, sub îndrumarea unor regizori precum: Cornel Todea, Boris Petroff, Cezarina Udrescu, Attila Vizauer, Sorana Coroamă-Stanca, Theo Herghelegiu sau Octavian Jighirgiu.

În paralel cu activitatea din teatru, s-a remarcat şi în calitate de prezentator TV în emisiuni de divertisment.

De asemenea, Cove cântă la nunți și chefuri, însă mărturisește că face asta din plăcere deoarece nu vrea să le fie concurent celor din branșa muzicală profesionistă.

Citește și Ionuț Dolănescu a împodobit bradul la căldură, în Miami: „Vrem zăpadă de Revelion, mergem după ea la New York”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.