Fuste de vară lungi 2019: Cele mai frumoase modele

0

Ca articol vestimentar, fustele sunt extrem de versatile. Pot fi elegante, sexy, casual, sassy, flirty și chiar „businessy”. O caracteristică le este însă esențială, feminitatea. Încă din Antichitate, și mai ales în Evul Mediu, rochiile și fustele erau singurele piese purtate de către femei.


Pe aceeasi tema

Culorile anului 2019 în modă

Fuste de vară lungi 2019: Cele mai frumoase modele

La începuturi, fustele erau purtate nu numai de femei, ci chiar și de bărbați. Cu trecerea timpului, însă, fustele au rămas un articol vestimentar dedicat femeilor, cu excepția scoțienilor care-și mai poartă kilturile de sărbători.

Femeile purtau fuste lungi ca o marcă a modestiei, precum și a averii lor, într-o perioadă în care materialele erau foarte scumpe. Până în secolul al XIX-lea, fustele erau lungi și ample.

Citește și: Rochii de vară în culorile anului 2019

Pentru a sprijini societate și economia acesteia, cu timpul, fustele au devenit din ce în ce mai scurte. Până în anii 1960, moda deja includea fuste până la genunchi.

Momentul definitoriu al fustei moderne este însă crearea fustei mini. Inspirată de fusta scurtă creată în 1965 de André Courrèges, Mary Quant a lansat fusta mini.

Acest material nu va vorbi însă despre fustele mini, ci despre cele lungi de vară. Iată doar câteva dintre trendurile lansate de marile case de modă pentru anul 2019. Sunt fluide, comode, elegante și delicate. Imagini în GALERIA FOTO!

Fuste de vară lungi 2019: Satin

Vara aceasta, fustele lucioase din satin au cucerit inimile doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume.

Extrem de comode, fluide și versatile, fustele din satin pot fi integrate fără prea mult efort în ținute elegante, sexy sau casual.

Pot fi asortate unei cămăși din mătase, unui tricou din bumbac sau chiar unui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.