Freddie Mercury, imagini lansate în premieră după aproape 28 de ani de la moartea artistului

0

Noi imagini cu Freddie Mercury au fost lansate alături de o nouă melodie, după un deceniu în care s-a încercat recuperarea înregistrării audio. „Time Waits For No One” a fost înregistrată inițial în aprilie 1986, făcând parte din musicalul Time, acum fiind lansată o versiune în care artistul repetă melodia la pian, vocea lui fiind separată de backing vocals.

Melodia a fost scrisă de Dave Clark, compozitorul care a recuperat din arhivă piesa înregistrată de Freddie Mercury la vârsta de 40 de ani.

„Când am înregistrat-o pentru prima dată, am mers pe Abbey Road și am încercat-o doar cu Freddie și cu pianul. Mi-a dat fiori. A fost magic”, a declarat Clark pentru BBC Radio 2.

„Apoi am înregistrat melodia și am adăugat 48 de voci, lucru care nu se mai făcuse în Abbey Road înainte. A fost fabulos – dar am simțit că este ceva special legat de prima repetiție”, a adăugat Dave.

După ce a căutat prima înregistrare timp de 10 ani, Dave Clark a găsit-o în 2017. Acesta a izolat vocea lui Freddie Mercury și l-a chemat pe Mike Moran să înregistreze încă o dată melodia pentru pian. Rezultatul a fost făcut public acum, iar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.