Fratele Andrei Măruță, probleme de sănătate: „Ar fi de operație”

0

Prezent la „Teo Show” Săndel Mihai, fratele Andrei, a fost nevoit să dezvăluie că are mari dureri de spate, dat fiind că nu se putea așeza pe canapeaua emisiunii și a cerut să stea pe un scaun, potrivit wowbiz.

Artistul a fost însoțit în platoul de la Kanal D de soția sa, Aurora, care nu îi este doar parteneră de viață, ci și de scenă. Cei doi se pregătesc să suțină numeroase spectacole, atât în țară, cât și în străinătate.

Aurora a mărturisit că soțul ei are „hernie de disc, care îl necăjește un pic”, menționând că această „afecțiune ar fi de operație”. Fratele Andrei Măruță refuză însă această soluție. Pentru că durerile de spate nu sunt permanente, artistul așteaptă de fiecare dată să treacă de la sine după o săptămână, două, și nu vrea să ajungă pe masa de operație.

„Medicii te trimit la cuțit direct. Chirurgii. Fizioterapeuții zic că nu e nevoie de operație. Noi punem și pe seama greutății, dar sunt și tineri slabi care au această problemă” a explicat Aurora Mihai.

Aceasta are în permanență grijă de soțul ei și recunoaște că apelează la metode tradiționale pentru a îl ajuta: „Îl masez, avem creme de toate plantele, din toți melcii!” a mai precizat cumnata Andrei Măruță.

Ce este hernia de disc, afecțiunea de care suferă fratele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.