Fotografii rare cu Shakira brunetă. Cum arăta artista în urmă cu aproximativ 25 de ani | Străine, Vedete

0

Shakira, care în câteva zile va împlini 42 de ani, pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe și spunem asta după ce am analizat niște fotografii făcute în perioada anilor ’90, pe vremea când Shakira era o adolescentă rebelă și… îndrăgostită, de iubitul său și de muzică. Dincolo de culoarea părului, artista din Columbia, nu pare să se fi schimbat absolut deloc.

De asemenea, o fotografie cu Shakira la vârsta de 17 ani în brațele primului său iubit, Oscar Ulloa, a stârnit numeroase reacții din partea fanilor care nu o știau într-o astfel de ipostază. Cei doi au avut o relație de 4 ani, iar fotografia a fost făcută publică pe un cont de Instagram dedicat artistei.

Shakira la 17 ani si iubitul sau

„Prima dragoste a iubitei noastre Shaki, Oscar Ulloa, căruia i-a dedicat melodii precum: „Eres”, „Antologia”, „Te necesito” și „No”. Toți vspun că în acele vremuri a fost dragoste mare între ei, dar s-au despărțit pentru că fiecare a vrut să meargă pe drumul său. #shakira #oscarulloa #firstlove #queen #pop #latin #colombia #barranquilla #bogota #truelove #young” – se arată în descrierea fotografiei.

Și pentru a completa albumul de amintiri, iată mai jos o înregistrare cu Shakira din anul 1997, la vârsta de 20 de ani, pe vremea când nici nu visa să ajungă celebră în toată lumea. Artista,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.