Fostul soț al lui Meghan Markle s-a însurat | Străine, Vedete

0

Trevor Engelson și Meghan Markle au divorțat în anul 2014. Dacă Meghan și-a refăcut viața alături de Prințul Harry, devenind pe 6 mai mama unui băiețel, pe nume Archie Harrison, iată că și fostul său soț i-a urmat exemplul. La două săptămâni după ce Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry, Trevor Engelson s-a logodit cu aleasa inimii sale, Tracey Kurland, de profesie nutriționist, fiica milionarului american Stanford Kurland. Cei doi sunt împreună din 2017, iar zilele trecute au ajuns și în fața altarului.

Dacă Meghan Markle și Trevor Engelson s-au căsătorit pe o plajă, în cadrul unui eveniment restrâns și simplu, iată că fiecare dintre ei a avut parte de o a doua ceremonie absolut diferită. Meghan a avut parte de o nuntă ca în povești, urmărită de o lume întreagă, iar Trevor a ales să urmeze întocmai tradițiile și să-și ducă iubita la altar într-o rochie spectaculoasă, cu trenă.

Fostul soț al lui Meghan Markle s-a însurat

Petrecerea a fost organizată la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din California. O singură noapte petrecută aici costă 745 de dolari.

Sursă foto: Instagram, Northfoto, Libertatea

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.