Fostul soț al Lorei și partenera lui, super petrecere pentru viitorul bebeluș

0

Comediantul Dan Badea și actuala sa parteneră de viață, Mădălina, urmează să devină părinți în foarte scurt timp. Cei doi vor avea un băiețel. Până la venirea pe lume a acestuia, cei doi au organizat o petrecere. La eveniment, totul a fost aranjat ca la carte și toată lumea s-a simțit de minune. Mădălina, partenera de viață a lui Dan Badea, a fost extrem de încântată de petrecerea pentru bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume.

„Cel mai tare baby shower pentru prințul meu”, a notat Mădălina în dreptul imaginilor de la petrecere.

Comediantul Dan Badea s-a căsătorit cu Lora în vara anului 2012. Lora și Dan au divorțat în octombrie 2014, la notar. Cei doi s-au despărțit în termeni amiabili și au ajuns şi la o înţelegere în ceea ce priveşte partajul averii pe care au făcut-o, împreună, în timpul mariajului. După separarea de Dan Badea, Lora și-a găsit fericirea alături de Ionuț Ghenu. la rândul său, comediantul a început o relație cu o frumoasă blondă, pe nume Mădălina Drăghia, care i-a devenit soție.

Citește și: Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.