Fostul soț al Elenei Băsescu și Sofia Meraki s-au despărțit

0

„Regret ce s-a întâmplat, nu trebuia să se termine așa! Pot să spun . Este o relație care s-a terminat de mult timp. Este punct! Nu am mai vorbit de atunci deloc cu ea, acum vreau doar liniște”, a declarat Syda pentru Click!, în urma discuției aprinse avută cu Sovia în plină stradă.

Și Sofia Meraki a avut o primă reacţie  cu privire la momentul în care  ea și Bogdan au fost surprinși de paparazzi Cancan, în mijlocul unui scandal.

„Singur mea declaraţie este în legătură cu comportamentul meu de doamnă. E uşor să judeci fără să cunoşti. Nu o să fac bâlci în presă. A fost un moment de răbufnire pe moment, o ceartă, care a degenerat. Până şi doamnele răbufnesc. Faptul că am sărit gardul este că nu am avut pe unde să trec, nu veneau taxiuri şi îngheţam. O să-mi cer scuze personal pentru părinţii lui Bogdan şi ai mei, sunt singurii în faţa cărora îmi pot cere iertare’, a spus Sofia Meraki, potrivit Antena Stars.

Citește și

Recomandările culturale ale săptămânii. De la o piesă de teatru cu o bunică singură, la un film japonez despre familii cu probleme ca ale noastre

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.