Fostele componente Pops țin legătura

0

Dacă Diana Bișinicu, Aylin Cadîr și Minola, trei dintre fostele componente ale trupei Pops, au rămas în muzică și și-au construit o carieră solo, Tina Geru a lăsat momentan muzica.

„Cu Tina țin legătura pe whatsapp, ea e în Dubai, de ani buni, are 2 copii superbi, o fetiță și un băiat. E căsătorită acolo cu un indian, sunt un cuplu foarte mișto. Era cea mai bună dintre noi. A lucrat într-o firmă foarte mare de organizări de evenimente și se ocupa de partea de comunicare”, ne-a dezvăluit Aylin Cadîr, care, pe lângă proiectul muzical, joacă în multe piese de teatru, ea fiind de profesie actriță.

Tina Geru și-a invitat la nuntă fostele colege de trupă, însă doar una a reușit să ajungă la fericitul eveniment. Acesta a avut loc în Anglia, unde artista și-a cunoscut jumătatea și unde mersese la… studii. „Nunta a făcut-o la Londra și doar Minola a reușit să ajungă. Eu aveam un eveniment, Aylin mi se pare că era cu copilul mic”, a precizat Diana Bișinicu.

„A fost foarte frumoasă întâlnirea dintre noi, când și Aylin și Tina aveau doar câte un copil, eu pe Riana, și ne-am văzut toate trei cu cei trei copii acasă la Aylin, acum 2 ani, și chiar spuneam: „Ia uite, să crească și ei mari și să le facem o trupă așa cum am avut noi!””, ne-a spus, mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.