Folcloristul Grigore Leșe își plimbă sumanul în Lexus

0

Încălțat cu cizme lungi și purtând mereu pe cap pălării deosebite, artistul și profesorul care dă lecții de folclor autentic păstrează vie esența culturii tradiționale. De altfel, Grigore Leșe este de părere că un bărbat român este elegant și „viril” tocmai datorită pălăriei.

Toate hainele sale, mai ales cămășile maramureșene, sunt creații ale unor meșteri populari, iar gențile din piele pe care le poartă sunt lucrate manual.

Pe artist, unul din puținii doctori în muzică din România, nu l-au interesat niciodată comentariile privind stilul său vestimentar aparte, mai ales că nu se raportează la nici o regulă.

 

Grigore Leșe își plimbă sumanul în Lexus. Tradițional în cântec și în port, merge pe „fusion” la transport

Recent, Leșe a făcut un compromis însă privința transportului și a ieșit din zona tradițională, alegând nu o mașină românească, ci una străină, care să-i asigure confortul dorit: un SUV Lexus de ultimă generație, care are și un motor electric.

De când și-a luat mașina, interpretul a mai rărit drumurile făcute cu metroul, mai ales că iarna nu-i un anotimp tocmai prietenos și și-ar putea strica prin zăpadă și zloată cizmele făcute pe comandă. În plus, bancheta mașinii e generoasă, așadar, locul perfect de depozitare a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.