Folcloriștii de la Autentic s-au mutat în Las Vegas. Cântă din nou

0

Autentic a bătut țara timp de 15 ani, a susținut sute de spectacole și a apărut în zeci emisiuni la TV, până când cei doi, Denis și Cătălin, au hotărât, în 2015, să se mute în Statele Unite, după un turneu susținut pe tărâm american.

Denis Mihai a absolvit o școală de crupieri și este acum dealer la un mare cazinou din Las Vegas, iar Cătălin Bota, care a lucrat o vreme pe un vapor de croazieră, e acum barman și responsabil cu distracția în clubul unde lucrează.

Visul american s-a împlinit pentru ei, parțial, fiindcă o duc mai bine decât aici, însă amândoi au rămas cu oful și dorul muzicii. Așa că imediat ce au auzit că în Las Vegas, noua lor casă, se organizează un festival în care se cântă muzică românească, s-au băgat și ei!

Foștii Autentic vor evolua pe scena European Music Fest, care va avea loc în weekendul 3-5 mai, alături de veteranul solist italian Francesco Napoli (care a lansat „Marina”, „Americano”, „Balla Balla”), de Hammerstein Musik Bavaria și La Bouche (Germania), de Natalya Grozovskaya (Rusia), de Neda Ukraden (Serbia), de focoasa bulgăroaică Andrea, fosta parteneră a lui Costi Ioniță, pe numele ei Andreeva Teodora, dar și de Alexandra Stan.

Denis și Cătălin vor interpreta numai melodii de influență etno inspirate din folclorul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.