Florin Zamfirescu se retrage din teatru: ”Nu mi-am imaginat că o să trăiesc 70 de ani” | Româneşti, Vedete

0

Florin Zamfirescu și-a anunțat retragerea din lumea teatrului într-o emisiune de televiziune. După o carieră impresionantă, recunoscător pentru tot ceea ce a realizat, actorul se gândește să-i spună adio scenei: “Am venit să-mi anunţ retragerea. Peste o lună, pe 12 aprilie, fac 70 de ani. Nu mi-am imaginat niciodată că o să trec peste anul 2000. Uite că a trecut. Nu mi-am imaginat că o să trăiesc 70 de ani”, – a dezvăluit Florin Zamfirescu în emisiunea “Agenția Vip“.

Florin Zamfirescu a știut întotdeauna să îmbine cariera cu viața personală, probabil acesta fiind și unul dintre marile sale secrete: “Pasiunea pentru meseria asta m-a urmărit toată viaţa. M-a terorizat, chiar. De-a lungul vieţii, am avut trei divorţuri. Niciunul dintre ele nu m-a dat peste cap în aşa măsură încât să-mi ratez măcar o parte a carierei… Nu am amestecat niciodată meseria cu viaţa particulară”, a declarat Florin Zamfirescu în trecut, potrivit ziarulmetropolis.ro.

Florin Zamfirescu a fost căsătorit timp de 21 de ani cu actrița Cătălina Mustață, de care a divorțat în anul 2012, iar de șase ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daciana Toma, de profesie medic, însă nu-și mai face planuri de căsătorie. Are doi copii, ambii actori cunoscuți, inclusiv din telenovele: pe Ștefana…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.