Florin Piersic, de urgență la spital | Româneşti, Vedete

0

Florin Piersic a ajuns de urgență la spital

Florin Piersic a mers, însoțit de o altă persoană, la o clinică din București pentru a face investigații și a aflat de ce au apărut durerile la picior. Potrivit Cancan.ro, Piersic a coborât cu greutate din mașină, ținând în mână un plic cu analize, iar femeia care îl însoțea le-a cerut doctorilor să nu transmită nimic presei.

Medeea Marinescu: ”Florin Piersic este un om care este atent cu sănătatea sa”

Intervievatp de România TV, actrița Medeea Marinescu a spus că, cel mai probabil, Florin Piersic a mers la un control de rutină, marele actor fiind foarte atent cu sănătatea lui.

„Am discutat acum vreo săptămână sau două prin mesaje. Era foarte bine, discutam de programarea spectacolelor. Florin Piersic este un om care este atent cu sănătatea sa. Probabil că a mers la un control de rutină. Chiar ieri am vorbit cu organizatorul spectacolului „Străin în noapte” şi am stabilit nişte date, chiar am adăugat nişte spectacole. Dacă ar fi fost ceva grav nu am fi putut face planuri să mai jucăm un al doilea spectacol în mai. În aprilie deja este sold-out, oamenii ar fi fost anunţaţi să-şi ia banii înapoi. Dacă ar fi fost ceva aş fi fost printre cei care ar fi ştiut că este o problemă”, a declarat Medeea Marinescu.

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.