Florin Pastramă este acuzat că le hărțuiește pe fetele din „Fermă”

0

Cu mare lipici la femei, dar mai ales extrem de sociabil când vine vorba de sexul frumos, Florin Pastramă a fost acuzat de Vali Bărbulescu și Kamara că le sufocă pe fetele cu care conviețuiesc în cabană, departe de fermă. Chiar dacă oficial Otilia Bilionera, Otniela Sandu și Geanina Ilieș, cele cu care a fost trimis în exil, nu i-au spus personal că sunt deranjate de atitudinea lui față de ele, fetele s-ar fi plâns la un moment dat că Florin este cam insistent.

Totuși, imaginile arată altceva. Cele trei sunt mereu în preajma lui Pastramă, îl consolează în momentele mai dificile și sar în ajutorul lui atunci când are nevoie.  „Sunt plăcut de fete și eu le plac pe ele. Încă nu a venit cea pe care să o cer de nevastă, dar îmi doresc foarte mult să îmi întemeiez o familie. Nu caut numai frumusețea, nu cu frumusețea faci o familie. Cu frumusețea faci cel mult o vacanță. Mama mi-a zis că pot să-mi iau o fată care să aibă doar chiloți, scuză-mi limbajul, dar să te iubească nu pentru ce ai, ci să iubească sufletul tău”, a spus Florin Pastramă.

Florin Pastramă este acuzat că le hărțuiește pe fetele din

Dacă va câștiga, va dona toți banii copiilor sărmani

Florin susține însă că nu a venit la reality-show-ul difuzat de PRO TV pentru a-și găsi o iubită, ci pentru a trăi o experiență unică, dar și pentru a câștiga…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.