Florin Busuioc a ajuns din nou la spital. Care este starea de sănătate a actorului în urma consultului cardiologic | Româneşti, Vedete

0

Florin Busuioc, care în curând va împlini 57 de ani, a fost supus unei noi intervenții chirurgicale la începutul lunii martie, atunci când i s-a montat încă un stent la inimă, urmare a faptului că acuza noi probleme de sănătate. Pentru a preveni un infarct, actorul a intrat atunci în operație:  ”Vasele de sânge i s-au subțiat și pentru a preveni un infarct, doctorii au hotărât să îl ducă direct la operație”, – au dezvăluit surse din anturajul lui Florin Busuioc pentru Wowbiz.ro.

La recomandarea medicilor, îndrăgitul prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv a trebuit să se prezinte, din nou, la consult în urmă cu câteva zile. Conform acelorași surse, Florin Busuioc a făcut un control cardiologic obligatoriu amănunțit la Spitalul ”C.C.Iliescu” din Capitală, iar rezultatele i-au fost favorabile: ”Analizele au ieșit bune, astfel că doctorii i-au spus că poate să își reia viața normală, să urce pe scenă, dar și să joace în reclame”.

Florin Busuioc, Busu așa cum îl alintă cei dragi, este căsătorit cu Liliana, actriță de meserie, împreună cu care are două fete: pe Natalie, în vârstă de 15 ani, și pe Catinca, de 10 ani. Prezentatorul meteo mai are un băiat din prima căsnicie, Florin Jr, în vârstă de 28 de ani.

Sursă foto: Arhivă

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.