Flavia Mihășan este o gravidă activă care nu renunță la proiectele ei

0

Însărcinată în luna a patra, Flavia se simte mai bine ca niciodată, dovadă că este extrem de activă. Tânăra a promis atât telespectarii matinalului, cât și celor care vin să o vadă dansând în musicalul „Mamma Mia!” că nu are de gând să renunțe prea devreme la cariera ei. „Indiferent de situație voi dansa și voi juca în Mamma Mia!”, ne-a povestit Flavia când deja era însărcinată în trei luni. Dat fiind faptul de cererea mare pentru a repune în scenă a musicalul nu este exclus să o vedem dansând până în luna a noua.

Flavia Mihășan este o gravidă fără stare

Ținând cont că Flavia l-a cunoscut pe tatăl bebelușului ei la filmările pentru musical, ea va fi mereu sub atenta lui supraveghere. Ea și Marius Moldovan s-au îndrăgostit la repetiții și treptat au devenit de nedespărțiti. În vârstă de 27 de ani, Marius este actor, fotomodel și dansator profesionist, având extrem de multe în comun cu Flavia. Mai mult, pe cei doi îi leagă și pasiunea pentru sport, tânărul având o sală de box în orașul natal, Bistrița.

Ce se întâmplă cu adevărat în noaptea de Revelion la videochat. O fată face minimum 1.500 de dolari dacă-și joacă bine rolul

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.