Fiul transgender al cântăreței Sade, Izaak Adu, dezvăluie cine i-a fost alături pe parcursul tranziției

0

Izaak Theo Adu este fiul cântăreței Sade, iar în urmă cu șase luni el a trecut printr-o intervenție chirurgicală de schimbare de sex. Izaak, în vârstă de 23 de ani, a stat destul de mult timp într-o clinică, recuperându-se după operație, iar alături de el a fost chiar mama lui, Sade.

El a ales un mod inedit prin care să îi mulțumească mamei lui pentru tot sprijinul pe care i l-a dat pe parcursul tranziției, mai precis prin intermediul unei postări extrem de emoționante pe rețeaua de socializare Instagram. El a sărbătorit faptul că a trecut cu bine peste această intervenție alături de mama lui, iar dovadă stă imaginea cu el, în timp ce o ține în brațe pe aceasta, în timp ce luau cina împreună.

Pe lângă imaginea cu cei doi, descrierea pe care Izaak a scris-o este într-adevăr înduioșătoare. „A fost o călătorie grea, dar am reușit să trecem peste. Venim acasă. Îți mulțumesc pentru faptul că ai stat alături de mine în ultimele șase luni. Îți mulțumesc că ai luptat cu mine pentru a deveni bărbatul care sunt. Mulțumesc pentru susținerea de care ai dat dovadă atunci când…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.