Fiul lui Leo Iorga, detalii emoționante în ziua înmormântării tatălui său: „Drum bun printre îngeri, Leo! Acum le poţi cânta şi lor”

0

“După ani şi ani” de durere și suferință, Leo Iorga, o stea a muzicii românești, s-a stins și a lăsat în urma lui o mare de oameni triști și înlăcrimați. Timp de circa un deceniu, s-a luptat cu cancerul, s-a operat pe creier, și cu toate că nu a renunțat la scenă și la viața de artist, boala l-a învins în cele din urmă. A murit la vârsta de 54 de ani și la înmormântarea sa au luat parte familia, prietenii și sute de mii de fani ai artistului.

Leo Iorga a fost solistul trupei Compact, iar vocea sa unică a răsunat pe melodii deosebite ale rock-ului românesc, cum ar fi “După ani şi ani” sau “Un alt început”.

Fiul cel mare al cântărețului, Paul Iorga, a făcut declarații emoționante, dezvăluind cum și-a strâns tatăl de mână, i-a zâmbit fără nici un indiciu, iar apoi a plecat liniștit din spital. Acelea au fost ultimele momente din viața tatălui său.

„Tata m-a ajutat foarte mult, mai mult decât ca artist. Şi m-a încurajat să fac ceea ce îmi doresc. Era normal, dacă el a făcut muzică, să fac şi eu. Nu regret nimic, că n-am apucat să îmi iau la revedere de la tatăl meu, pentru că ultima amintire cu el a fost foarte plăcută şi cumva mi-am luat la revedere în cel mai plăcut mod. L-am lăsat să doarmă liniştit după ce am plecat de la spital. Ne-am strâns mâna şi au fost nişte momente…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.