Fiul lui Kamara, din nou la spital. Băiețelul a mai suferit o intervenție chirurgicală

0

La doar cinci anișori, Leon, fiul lui Kamara, nu poate să meargă, cântărește doar 10 kilograme și are nevoie permenent de supraveghere. Băiatul s-a născut bolnav, și încă de atunci părinții fac eforturi foarte mari pentru a-i oferi o viață cât mai normală.

În urmă cu puțin timp, Kamara și Leon s-au dus din nou în Turcia pentru o altă operație. Micuțul este la cea de-a cincea, însă părinții speră ca intervențiile cu celule stem să îl ajute pe copil să progreseze.

„Suntem bine, am fost în Turcia câteva zile. Am fost pregătiţi pentru a 5-a intervenţie cu celule stem, care a avut loc pe 22 august, pe 23 ne întoarcem (n.r.: azi). Leon este curajos, voios, super inteligent, aşa cum şi-a arătat progresele din ultima vreme. Din punct de vedere cognitiv este din ce în ce mai bine, este foarte atent la tot ce se întâmplă în jurul lui, comunică foarte bine, la kinetoterapie lucrează mult mai bine de atunci şi drept urmare face progrese, unul dintre ele fiind acela că s-a ridicat şi în fund singur”, a dezvăluit Kamara la ProTv.

Kamara despre fiul lui, Leon: „Continuăm să facem kinetoterapie, ergoterapie,  apoi în septembrie ce-a de-a 6-a intervenţie”

Leon nu a încheiat aici lista intervențiilor chirurgicale, pentru că în septembrie urmează să facă cea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.