Fiul lui Elizabeth Hurley a reinterpretat unul dintre iconicele momente de red carpet ale mamei sale

0

Damian, fiul în vârstă de 17 ani al lui Elizabeth Hurley, a reinterpretat unul dintre iconicele momente de red carpet ale mamei sale, în timpul unui eveniment organizat la Londra.

Damian Hurley a participat la lansarea oficială a Skin Fetish: Sublime Perfection line, noua colecție de machiaj a celebrei Pat McGrath, el fiind unul dintre modelele din campania video de promovare a colecției.

Damian a atras atenția tuturor atât prin asemănarea izbitoare cu celebra lui mamă, cât și prin ținuta pe care a purtat-o la eveniment. El a purtat un costum negru Versace care, pe o parte, are mai multe ace de siguranță aurii.

Ținuta acestuia este un omagiu adus celei purtate de mama lui în 1994 la premiera filmului Four Weddings and a Funeral – celebra rochie Versace cu ace de siguranță care a transformat-o pe Elizabeth Hurley într-un fashion icon.

Damian, fiul lui Elizabeth Hurley, a debutat oficial ca model și apare în campania video de promovare a Skin Fetish: Sublime Perfection line, noua colecție de machiaj a celebrei Pat McGrath. În clipul de promovare a colecției, tânărul în vârstă de 17 ani seamănă izbitor cu celebra lui mama și apare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.