Fiul cel mare al lui Brad Pitt, Maddox, vorbește despre relația pe care o are cu tatăl lui

0

Maddox, fiul cel mare al lui Brad Pitt și Angelina Jolie, în vârstă de 18 ani, a dat câteva declarații despre cum se înțelege cu tatăl lui, dar și când se vor putea vedea, dat fiind că el va începe să studieze biochimia în cadrul Yonsei University. „Nu știu ce se întâmplă și ce o să se întămple”, a spus el într-un video obținut de către cei de la InTouch. „O să se întâmple ce o să se întâmple.”

După ce a făcut aceste declarații, el a început să vorbească despre viața lui de student pe care o va avea. El a spus că va sta la cămin, că nu vorbește încă limba coreeană și că nu este fan al culturii coreene.

Brad Pitt și fiul lui cel mare, Maddox, nu au o relație extrem de bună, mai ales după ce Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să se despartă în septembrie 2016. Ba mai mult, chiar înainte de a semna actele de divorț, cei doi au avut o ceartă în timp ce se aflau la bordul avionului privat. Potrivit E! News, cei doi au avut parte doar de un schimb de replici, ca între părinte și copil. La acea vreme, o sursă a declarat pentru E! faptul că altercația pe care au avut-o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.