Finalul Game Of Thrones este interesant, copleșitor, dar atât de plictisitor și previzibil

0

Wow. Finala. În sfârșit. 8 ani de așteptare. Acțiune. Tristețe. Nerăbdare. Curiozitate. Ce se va întâmpla în finalul Game of Thrones? Niciun alt serial din istoria televiziunii nu a mai avut parte de atâtea speculații precum Game of Thrones.

Nostagicii își vor aminti de celebra scenă Cine l-a împușcat pe J.R.? din serialul iconic Dallas. Ei bine, cam așa a fost fiecare episod Game of Thrones pentru adevărații fani. Poate din acest motiv, episodul final a fost atât de așteptat, un adevărat eveniment, care îi va dezamăgi pe unii fani în aceeași măsură în care le va oferi celorlați satisfacția că fiecare persoanaj a avut finalul pe care chiar îl merita.

SPOILERS ALERT!

Opt sezoane, bătălii cărora le-am uitat deja numărul, un război care a durat cât zece, Regi și Regine care s-au ridicat și au căzut. Totul pentru a ajunge aici, la ultimul episod care ne-a dezvăluit cine a ajuns, într-un final, pe Tronul de Fier.

Regele Celor Șase Regate

Ei bine, deși nu se mai poate vorbi de Tronul de Fier, marele câștigător al finalei a fost, așa cum mulți dintre noi anticipaseră, Bran Stark. Să fim sinceri, povestea a început cu el, cumva avea sens ca și finalul să îl aibă drept protagonist. În prima lui scenă din serial este obligat să își vadă tatăl, Ned Stark, cum execută un membru al Rondului de Noapte, iar finalul primului sezon a adus și o schimbare majoră atunci când Jaime Lannister l-a împins pe ferestră lăsându-l paralizat.

Bran cel Frânt, așa cum îi rămâne numele la finalul serialului, este ales Regele celor Șase Regate – al șaptelea – Nordul – rămânând sub conducerea surorii sale, Sansa.

Tyrion Lannister, maestrul care a schimbat jocul

Recunosc că personajul Tyrion Lannister m-a captivat de la bun început, m-a amuzat și întristat și mi s-a părut poate cel mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.