Filmele verii 2019, despre care toată lumea va vorbi

0

Filmele verii 2019 sunt un mix între acțiune, comedii, animații simpatice și nelipsitele pelicule cu super eroi.

X-Men: Dark Phoenix

Fanii X-Men au motive de bucurie în 2019. La 10 ani de la evenimentele din „X-Men: Apocalypse”, Profesorul Xavier, Mystique, Magneto, Beast, Storm, Cyclops, Quicksilver și ceilalți mutanți trebuie să găsească, împreună, o soluție pentru a o salva pe Jean Grey (Sophie Turner) de la transformarea în Dark Phoenix și a le deveni astfel din prieten, cel mai puternic și mai de temut dușman.

Premiera: 7 iunie

Bărbați în Negru Internațional (Men in Black International)

Tessa Thompson și Chris Hemsworth au făcut echipă redutabilă în „Thor: Ragnarok”, iar acum li se alătură și Liam Neeson în această nouă aventură a celebrilor Bărbați în Negru. Pe lângă toate vietățile extraterestre cu care trebuie să se confrunte, de această dată viața le este pusă în pericol de o amenințare și mai mare: un spion chiar în propria lor organizație.

Premiera: 21 iunie

Povestea jucăriilor 4 (Toy Story 4)

Potrivit actorilor care și-au împrumutat vocile pentru simpaticele personaje, „Toy Story 4” va fi și mai emoționant decât celelalte filme la un loc. Deși ne este greu să credem acest lucru, nu putem decât să așteptăm finalul lunii iunie pentru a ne convinge. Aventura jucăriilor începe atunci când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody.

Premiera: 28 iunie

Filmele verii 2019: Child’s Play

Dacă ar fi să ne ghidăm după succesul pe care l-a avut remake-ul filmului IT, atunci pariem că și această peliculă, reboot al celebrului Chucky, ar putea să ne surprindă foarte plăcut. Este povestea unei mame…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.