Filme biografice cunoscute, care nu seamănă deloc cu poveștile reale

0

Povești duse la extrem, actori care își iau rolul poate mult prea în serios, toate aceste lucruri au rolul de a face povestea din spatele filmului cât mai interesantă.

Acest lucru se întâmplă și cu filmele biografice, în care sunt relatate povești de viață, poate unele dintre ele chiar cutremurătoare și care te vor face să îți schimbi complet felul în care vezi viața.

Iată care este selecția noastră a filmelor care nu seamănă cu povestea reală:

Green Book

Green Book prezintă o poveste de prietenie impresionantă dintre un pianist de culoare și un tip de origine italiană. Atunci când a apărut, filmul a stârnit nenumărate controverse datorită diferenței dintre cei doi, dar și din cauza rasismului și prejudecăților prezente.

The theory of everything

Stephen Hawking a fost cu adevărat un geniu care a schimbat modul de a privi lucrurile pentru foarte mulți oameni. Spiritul tău vizionar a reușit să inspire milioane de oameni. Filmul are la bază jurnalul lui Jane Hawking, prima soție a lui Stephen, însă din cadrul acestuia au fost scoase destul de multe elemente. Dacă în film Stephen nu este afectat de faptul că este faimos, Jane îl descrie având o personalitate extrem de puternică.

Patch Adams

În mod cert, Robin Williams a iubit să fie în centrul atenției, și implicit să joace în nenumărate filme, mai ales de comedie. În filmul Patch Adams, personajul pe care acesta îl interpretează este cu mult mai complex față de cum este el în realitate.

The Imitation Game

Inteligența artificială este cea care îl definește pe Alan Turing, cel ale cărui teorii stau la baza filmului The Imitation Game. A fost un matematician în adevăratul sens al cuvântului…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.