Filme animate din 2019 pe care și adulții le vor iubi

0

Serios, Pokemon, Frozen, Toy Story, Shrek vin cu noi povești. Cele mai bune vești vin din faptul că Regele Leu, Dumbo și Doamna și Vagabondul primesc îmbunătățiri majore pentru a face filmele cât mai bune.

Totuși, s-ar putea ca nu toate să fie atât de reușite. Însă, puțin noroc și câteva voci foarte bune distribuite în filme ne vor face să retrăim bucuria filmelor copilăriei sau să descoperim lumea fantastică a desenelor animate.

Frozen 2

Dacă ai trecut peste entuziasm și ți-ai dat seama de adevărata poveste, acest film parcă nu mai este chiar atât de bun cum părea la început. Tema necesita mai multă maturitate fiind vorba de rănile reprimării sentimentelor și confruntările cu trauma, iar eroina chiar nu trebuia să își găsească un partener la finalul filmului.

Urmărind trailerul, se pare că producătorii iau în serios subiectul și nu fac un film doar pentru că cel anterior a prins foarte bine la public. Primul trailer dezvăluie anumite detalii cum ar fi trecutul Elsei și călătoria sa pentru a găsi ceva, ce caută nu se știe încă. Muzica și imaginile par extrem de atrăgătoare, sperăm să fie ceva diferit și relevant pentru a putea captiva publicul.

Pokemon Detective Pikachu

Filmul se detașează de serial și de joc (nu trebuie să fie despre bătălii între Pokemoni tot timpul). Ryan Reynolds dă personalitate personajului și viață unui spectacol ce putea fi fără substanță. Deși are un anumit context, filmul este făcut mai mult pentru fani, nu pentru toată lumea, dar pare cel mai bun de până acum din tot ce s-a făcut în legătură cu lumea Pokemon.

How to Train Your Dragon – Hidden World

Secvențele unuia dintre cele mai de succes…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.