Filmarea care a îngrozit rețelele sociale. Cum a fost surprins Răzvan Ciobanu | Româneşti, Vedete

0

Imagini îngrozitoare cu Răzvan Ciobanu au apărut pe rețelele sociale, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Un internaut a postat pe facebook un clip video în care Răzvan Ciobanu apare aproape incapabil să meargă. Cel mai probabil, el era sub influența drogurilor.

Reacțiile au fost de mai multe tipuri. Unii utilizatori de Facebook s-au arătat șocați de faptul că aceste imagini apar acum, după moartea designer-ului. ”Bine că se aruncă cu noroi în el acum când a murit. Cât a fost în viață n-au mai aparut filmulețele astea. Și omul a recunoscut că are o dependență la fel cum 70% din România o are și nu recunoaste ? Cinstiților care sunteți… o să vă ridicăm statuie că voi nu vă drogați, nu beți , nu fumați. nu mâncați”, a scris cineva.

Pe de altă parte, există voci care susține că aceste imagini trebuie făcute publice pentru ca tinerii să ia aminte.

”Toți comentați că nu trebuia postat acest video…! Dar la copiii noștri care iau ca exemplu aceste „vedete” nu vă gânditi? La câtă mediatizare și bocete se dau la tv… „săracu, a murit groaznic…!” A murit pe barba lui din cauza drogurilor care i-au distrus viața! Devenise un rebut! Îmi pare rău, dar asta este realitatea, dragilor!”, a scris un utilizator de Facebook.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.