Fiica lui Cristian Boureanu, bătută crunt într-un club din Capitală

0

Ioana venise să se spele pe mâini și a cerut voie să i se facă și ei loc. La un moment dat, una dintre agresoare i-a tras Ioanei o palmă, apoi toate s-au năpustit asupra fetei cu pumnii si cu picioarele.

Ioana a mers la o farmacie din zona, și-a pansat ranile și s-a întors în club pentru a-și onora pâna la capăt invitația la majorat, asta după ce bodyguarzii au asigurat-o că agresoarele au părăsit deja clubul. Ioana Boureanu a dat nas în nas din nou cu agresoarele, atunci când trecea pe lângă bar. Fără a le adresa nici măcar un cuvânt, Ioana s-a trezit cu un pahar din sticla in cap.  Fiica lui Cristi Boureanu a ajuns, astfel, la Spitalul de Urgenta cu capul spart, medicii fiind nevoiți să-i radă o parte  a parului de pe scalp pentru a o putea coase, potrivit național.ro. Contactat telefonic, Cristi Boureanu nu a dorit să comenteze incidentul, spunând doar că după ce Ioana își va scoate certificatul medico-legal, vor depune o plângere penală și Justiția să își spună cuvântul.

În urmă cu trei ani, fostul politician Cristian Boureanu a fost în centrul unui mare scandal, după ce și-a agresat fiica în plină stradă. Ioana este fiica pe care cristian Boureanu a avut-o cu fosta sa parteneră de viață, Irina.

Citește și

Elena Cârstea, un agent imobiliar cam ghinionist în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.