Fiica lu Adi Minune, Karmen, s-a hotărât! Aceasta își dorește să devină soție înainte să nască!

0

Karmen, fiica lui Adrian Minune și-a schimbat decizia. Aceasta s-a hotărât că este momentul să devină și soție cu acte în regulă, nu doar mamă. La vârsta de 22 de ani, cântăreața nu mai are mult și va aduce pe lume o fetiță. Înainte de minunea stabilită în luna august, vedeta a stabilit și care va fi data cununiei civile cu iubitul ei, Bogdan.

„Sunt o graviduță norocoasă, sunt foarte bine, nu am nicio problemă. Pe 9 august, cam așa voi deveni mamă și va fi Leu. Mă bucur foarte mult, că fratele meu e Leu și îmi place tot la el. Nu știm deocamdată cum o să-l cheme, o să ne gândim. Iese ba așa, ba așa..aș prefera un leu, dar ai mei cu toții își doresc o fată. Am 21 de ani!’ , a mărturisit Karmen în urmă cu câteva luni.

Chiar dacă până acum a spus că nu se grăbește să se mărite, acum fiica lui Adi Minune s-a răzgândit și vrea ca pe data de 1 august să fie soție cu acte în regulă. Înainte de cununia civilă însă, Carmen și Bogdan Căplescu s-au gândit că ar fi momentul să se ducă într-o ultimă vacanță în calitate de iubiți.

Karmen se mândrește că este fiica lui Adi Minune

Karmen nu se ferește deloc cu familia din care provine, un lucru de apreciat de altfel. Chiar dacă nu are nimic în neregulă familia ei, unele persoane pur și simplu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.