Fiica Angelinei Jolie, Zahara Jolie-Pitt, are o pasiune inedită

0

Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, Zahara, în vârstă de 14 ani, are o pasiune total neașteptată față de cariera părinților ei. Mai exact, Zahara a lansat o colecție de bijuterii în colaborare cu bijuterierul Robert Procop la Los Angeles, chiar la premiera filmului Disney Maleficent: Mistress of Evil.

Angelina Jolie a fost însoțită la premiera filmului de către copiii ei, Zahara, Pax, Shiloh, Vivienne și Knox. Singurul care a lipsit a fost Maddox, deoarece el a început facultatea în Coreea de Sud.

Zahara a purtat la premiera filmului o rochie neagră din satin, la care a accesorizat o pereche de cercei, un inel și o brățară din propria sa colecție. Colecția ei va putea fi disponibilă la Saks Fifth Avenue începând cu luna noiembrie.

„Toate câștigurile de pe urma colecției vor fi direcționate către casa de adăposturi Ruth Shelthers, care adăpostește femei și copii care au fost victimele violenței domestice,” conform unui comunicat de presă.

În anul 2011, Angelina a contribuit și ea la crearea unei colecții de bijuterii, care s-a numit „Style of Jolie”, alături de bijutierul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.