Fetița Ancăi Serea, Leah Maria, a împlinit trei luni, iar mama ei a avut un mesaj special cu această ocazie

0

Leah Maria, fetița Ancăi Serea și a lui Adrian Sînă, a împlinit trei luni, iar mama ei a postat o imagine emoționantă cu cea mică.

„3 luni cu minunea noastră! Mulți ani înainte copil bun și frumos! Mami, tati și frații tăi te adoră”, a fost mesajul scris de Anca Serea pe Instagram.

Pe data de 14 august, Anca Serea a devenit din nou mamă. Înainte de a naște, ea a declarat faptul că a avut câteva probleme de sănătate în timpul sarcinii. „Mereu am spus că ne mai dorim un copilaş şi iată că minunea s-a întâmplat. Sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate şi cu anemia mea, pe care o ţin sub control, dar şi cu o tensiune foarte mică”, a declarat Anca pentru revista Unica.

Recent, cuplul și cei șase copii s-au mutat într-o nouă casă. „Luni… am ajuns acasă după o zi nebună! Mutat mobilă de dimineață, organizat diverse cutii, mers la casă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.